Na de training – Erotiek.com

Merel Hensens


In de zomer toen ik naar de 4e ging, werd een van mijn voetbalteamgenoten laatstejaars. Het jaar daarvoor kende ik haar ongeveer een maand toen ik me realiseerde dat ze een van de mooiste meisjes ter wereld was. Ik viel niet op meisjes, maar zij was mijn eerste echte oogappel.
Haar moeder was Braziliaanse en ze was meer dan rond voor haar leeftijd. Een voluptueuze kont met alles erop en eraan, maar jongens schuwden haar omdat ze lang was. Ze torende boven mijn 1.70 m uit met 1.80 m, maar ze was snel en dat was de enige reden dat ze in het team zat. Ik was knap voor een meisje van mijn leeftijd en de meeste jongens op school dachten dat ik ook een laatstejaars was, maar ik was niets vergeleken met haar.
Iets anders was dat ze me haatte toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik was heel goed in voetbal voor mijn leeftijd en als het team ons alleen liet, sloeg ze me in elkaar en stopte ze me in de te grote lockers. De waarheid was dat ik het heerlijk vond als ze ruw met me omging. Ik vond het heerlijk als ze me in het rond sloeg en me een trut noemde, ik werd er opgewonden van.
Halverwege mijn 3e jaar begon ze me uiteindelijk aardig te vinden en stopte ze met me te mishandelen, ze begon zelfs met me mee te lopen naar de klas en me bij haar thuis uit te nodigen.
Op een avond na de training kon mijn moeder me niet ophalen en bood ze me aan om bij haar thuis te blijven slapen. Mijn moeder had er geen probleem mee, aangezien zij en mijn moeder bijna beste vriendinnen werden nadat we waren gestopt met ruziën.

Ik kon mijn ogen de hele weg naar huis niet van haar borsten afhouden en keek voortdurend naar haar keiharde tepels door haar voetbalshirt heen als ze niet keek. Ze leek het niet op te merken, dus ik besloot een lange blik te werpen.
“Waar kijk je naar?” Vroeg ze me. Ik was zo gebiologeerd dat het me een goede minuut kostte om een leugen te verzinnen.
“Uhh… umm, ik keek naar buiten. Ik dacht dat ik iets zag.” zei ik terwijl ik me omdraaide en uit mijn raam keek, hopend dat ze de leugen geloofde.
“Oh…” zei ze zacht.
Toen we uiteindelijk bij haar appartementencomplex aankwamen en uit de auto stapten, en nadat we gegeten hadden, gingen we meteen naar haar kamer en deed ze de deur op slot. Ze zette de tv aan op Cartoon Network en we zaten een goed uur te kijken en te lachen. Ik bleef haar op en neer kijken toen ze aan het lachen was, ik kon mezelf er niet van weerhouden haar lichaam te bewonderen.
Uiteindelijk stond ze op en begon zich uit te kleden. Mijn slipje werd meteen vochtig bij het zien van haar lichaam. De zachtste bruine huid en delicate handen trokken haar shirt uit en daarna haar korte broek. Ze maakte haar beha los en hield hem met één hand vast terwijl ze haar douchetas tevoorschijn haalde…
“Ik ga douchen. Ik voel me zo vies als de pest. Je kunt hem na mij gebruiken, oké?” zei ze tegen me.
Ik zat op dat moment verstrikt in haar middel. Ik kon de contouren van haar kutje door haar slipje heen zien en ik wilde er alleen maar van proeven, maar haar woorden brachten me terug in de realiteit.

“Uh, oké.” Ik probeerde weg te kijken, maar ik kon mijn ogen niet van haar kont afhouden toen ze haar badkamer inliep. Verrassend genoeg liet ze de deur op een kier staan. Ik wist dat dit de enige manier was om een ECHTE blik op haar prachtige lichaam te werpen.
Ik wachtte tot ik zeker wist dat ze onder de douche stond, liep toen naar de deur en duwde hem zo langzaam mogelijk open. Ik keek naar binnen en daar stond ze, naakt, onder de douche en keek me aan, maar ze stopte niet met douchen. Haar douchegordijn was doorzichtig, dus het was duidelijk waar ik naar keek. Haar borsten waren omhelsd en drijfnat, bedekt met zeep, en ze was zichzelf aan het aanraken, één hand op haar tiet, de andere in haar kutje. Ze streelde zichzelf zachtjes en daar schrok ik enorm van. Ik rende terug naar haar kamer en ging aan de andere kant van de kamer zitten.
Mijn hoofd ging tekeer; ik kon niet geloven wat ik net had gezien. Een ouderejaars, de ouderejaars die me haatte, vingerde zichzelf in haar badkamer en keek me aan alsof er niets aan de hand was! Ik kon me niet concentreren. Op hetzelfde moment hoorde ik haar de kamer binnenkomen met een handdoek over haar lichaam. Ze keek me aan en zei,
“Ik zag je naar me kijken trut. Denk je dat ik dom ben?” Met de meest boze stem die ik haar ooit had horen spreken.
“Het spijt me, dat was niet mijn bedoeling. Ik-“Ze kapte me af,
“Hou je mond jij kleine slet.” Zei ze en liep naar me toe en pakte mijn haar vast, ik probeerde weg te komen, maar ze was sterker dan ik.

“Wil je kijken, prima, het maakt me niet uit, maar je moet mij ook plezieren.” Fluisterde ze in mijn oor.
Ik was meteen opgewonden. Ze knabbelde aan mijn oor en liet me in haar nek zuigen. Uit het niets gaf ze me een klap en duwde me op het bed. Ik was helemaal in shock. Ze trok haar handdoek uit en begon me uit te kleden. Ik raakte haar linkerborst aan en omhelsde die. Ze kreunde en vroeg of ik wilde proeven. Ik was niet in de positie om haar tegen te spreken. Ik likte haar tepel en betastte haar middel tot aan haar kont. Tegelijkertijd likte ze haar vingers af en betastte haar andere borst, waarna ze me haar vingers liet aflikken.
Ze was hier duidelijk een pro in en na nog zo’n 20 minuten elkaar betast te hebben draaide ze zich om en dwong mijn hoofd naar haar middel.
“Laat me klaarkomen jij kleine teef. En doe het maar goed, anders sla ik je helemaal verrot.”

Ik begon haar te proeven. Ik likte eerst haar kutlippen en ze giechelde toen ik mijn wijsvinger in haar vagina stak. Ik voelde haar samentrekken en zich op mijn vinger nestelen. Ik bracht mijn middelvinger naar binnen en neukte haar langzaam. Ik bewoog mijn tong over haar clitje en likte haar daar langzaam. Ik verhoogde gestaag mijn snelheid en vertraagde weer, terwijl ik toekeek hoe ze de meest sexy neukgezichten trok die ik ooit in mijn leven had gezien. Ik kon zien dat ze pijn had, maar ik wilde niet dat ze klaarkwam, al die maanden van opgekropte seksuele frustratie die ik tegen haar had, ik kon haar niet geven wat ze nodig had en mezelf onbevredigd achterlaten, want ik wist dat het laatste wat haar egoïstische kont zou doen, mij ook zou pijpen.
Ik keek toe hoe ze op het ritme van mijn vingers bewoog en bewonderde haar terwijl ik genoot van de macht die ik over haar had. Ze kreunde en schreeuwde “LAAT ME KOMEN” en “OOH JAAA” en “OHH SHIT”, trok aan mijn haar en dwong mijn hoofd dieper in haar kutje terwijl ik haar meer en meer klaar maakte om te exploderen.
Vlak voordat ze kwam haalde ik mijn vingers eruit en rende naar de badkamer. Ik deed de deur op slot en hoorde haar naar de deur rennen en er luid op bonken.
“Doe die deur open jij kleine etter!” Ze zei streng, maar toch zachtjes omdat de kamer van haar moeder er vlak naast was.
“Nee, ik denk dat je gewoon moet wachten tot ik klaar ben.” spotte ik met haar.
“Als je naar buiten komt, sla ik je in elkaar.” zei ze.
“Jammer dat ik dat lekker vind, trut.” Schreeuwde ik naar haar terug…Bron

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer